Blesk.cz

|
Platí to stále?
Platí to stále?
Dobrý den, mám tip na hezké místo s polopenzí, odlet z Prahy 3.8., pokud byste měla zájem, ráda sdělím podrobnosti. Také šnorchluji a moře mám moc ráda, v okolí hotelu jsou borovicové háje a velká pláž je přímo před hotelem. Já VŠ 55let sportovně založená. Můj telefon 721313100 a jmenuji se Jarka.
Chtěla bych jet na Kretu
Hledám spolucestujícího v termínu 20.6-27.6.Pobyt je zaplacený pro dva dospělé a dítě.Jeden dospělý vypadl a nabízím jeho místo.O ceně jsem ochotný jednat.Mě je 31 a synovi 9 let.
Hledám parťačku na poznávačku tří řeckých ostrovů busem a trajektem.Od poloviny září.Pokud možno fanynka Řecka
Bližší info mailem
Hledám spolucestující do Řecka nebo na Kypr s odletem z Prahy od 23.9 na 8 dní s návratem nejpozději 5.10. Jsem lážová povalečka, nekuřačka lehce přes šedesát. Na věku ale nezáleží.Vlaďka
Tady nejsi v Egyptě,ale v Řecku.
Hledám ženu na poslední týden v (nejlépe koncem srpna) do Sharm El Sheikh,,, nechci doplácet na jednolůžák, hledám ženu, která nemá s kým jet.... která má ráda srandu, animace, občas tanec, ale nevadí jí i samota (mám v Sharmu kamarády) ozvi se na atenis@seznam.cz díky
Hledám ženu na poslední týden v (nejlépe koncem srpna) do Sharm El Sheikh,,, nechci doplácet na jednolůžák, hledám ženu, která nemá s kým jet.... která má ráda srandu, animace, občas tanec, ale nevadí jí i samota (mám v Sharmu kamarády) ozvi se na atenis@seznam.cz díky