Blesk.cz

|
Já jsem u Marie nebyl a taky dobrý.
Prostě paráda měli jsme letět i letos ale bohužel jsme raději zůstali doma jak Marie její maminka a bratr Janis výborní lidé a vše perfektní a jako bonus soused Karel Vágner
My byli u Marie už 2x a vždy pohoda. Co jsme potřebovali domluvit se domluvilo. Je milá a rádi se tam zase vrátíme. Po výletech jsme si jezdili sami, jen jsme si od ní nechali doporučit místa. Komunikace s ní je v "řeckém" stylu, takže poklidná a ono se to nějak udělá, což je fajn. Z letiště nás odvezla, na letiště přivezla. Pozorovat život v Archanes je paráda. Nejlepší souvlaki mají u Bábise! Zeptejte se jí a ona vás pošle :o).
Jak se vam tam libilo a kde jste konkretne byli a jeste by me zajimalo jak dlouho trva cesta z letiste do ruznych letovisk pokud vite dik.
Byli jsem s paní Mariíí na Krétě, vše proběhlo bez problémů, na letišti nás uvítala s cedulí, zajistila odvoz do vybraného hotelu, domluvili jsme si výlety, měli na ni kontakt pro případ jakéhokoliv problému, vše naprosto v pohodě,
mohu vřele doporučit.
Dobry den, neco malo uz bylo zmineno tady:
http://recko.orbion.cz/diskuse/kreta-individualne-186037/
Preji dobry vyber!
byl jste někdo s paní Marií na Krétě.Prosím o nějaké informace ohledně organizace,ubytování,výletů,prostě všeho ,děkuji