Blesk.cz

|
Dobrý den. Chtěli bychom Rhodos a to autem. Je to ale poprvé pro mě takovou dálku. Máte nějaké tipy před cestou? Něco jsem našla tu https://www.dopravniznaceni.com/Dlouha-cesta-autem-b5550.htm což mi přijde fajn
Zdravím,
prosím o informace, byl letošní léto již někdo na některém z řeckých ostrovů? Jak je to s omezením v rámci covidu ? Případně s testy na dělaných na letiště.
Má někdo zkušenosti, že byl již letos v létě na řeckém ostrově v hotelu s polopenzí nebo ALL IN, nebo to leto nemá cenu při všech omezeních?
Děkuji za odpověď.
Lucka
Nesouhlasím Byla jsem v telovisku Ixia a překrásná pláž, čístá, oblázková..podotýkám bílé oblázky, tak to působí vážně krásně. A moře na této straně má mnohem hezčí barvy (možná je kalnější, ale barvy jako v Karibiku), při výletě na druhou stranu jsme sice našli čistější moře (vidíte si až na nohy), ale na pohled porstě šedé, ničím zajímavé. Ale neříkám, co je lepší
Za mě mohu doporučit Rhodos, kde jsem byla letos v létě. Informace jsem hodila na papír (resp. do Wordu) a přeíčt si je můžete na http://www.cestujzababku.cz/rhodos.php
je ty uz jsi svou dovolenou asi absolvoval, prehledla jsem datum dotazu.
Ahoj, loni jsme byli na rhodosu a bylo to super. Projeli jsme ho skoro cely, kazdy den vylet a myslime, ze jsme bydleli u nejkrasnejsi plaze ve vesnici Stegna. Stegna je tak akorat neturisticka, uprostred ostrova, takze na vylety dojedes na oba cipy. Kazdopadne plaze na severozapade jsou spatne a letoviska ixia a faliraki katastrofa. Prave se rozhoduju mezi kretou a zakhyntosem na letosek a taky se nechci valet, takze volim kretu. At ti to v kazdem pripade vyjde! Vera
Zdárek, já jsem byl v roce 2006 na Rodose, pracoval jsem tam v hotelu Oceanis, Ixia Village. Bylo to docela drsný, prace 7 dní v týdnu, 9h denně..docela jsem to nedával..ale rád bych se tam letos vrátil..nevíte někdo o nějaké seriozní práci bez agentury?díky díky...když bude chtít někdo info o Rodose, rád poskytnu
adka: já tam pracuju jako delegátka CK. Zakynthos je o dost menší než Rhodos, myslím si, že na Rhodosu bude více pracovních příležitostí. Víckrát se mi stalo, že s námi někdo přiletěl (většinou mladá holka), na místě si našel práci a zůstal až do konce sezóny. Ale i na Zante, když procházím hlavní třídou v Laganas, tak často začátkem června vidím na barech cedule "staff wanted". Záleží na tobě, který ostrov tě více láká.
Ahoj, pisu tady skoro vsem, co neco vedi o Rhodose a reckych ostrovech. Taky jsem pracovala na Rhodose, 4 sezóny. Ale chtěla bych se podivat nekam jinam. A tak říkáš, že Zakynthos je taky krásný??Ale přeci jenom, který tě láká víc??A stále pracuješ v Řecku??Já jsem si to tam tak zamilovala, že zase nad tím Řeckem přemýšlím!A jak si se prosim k té práci dostala??A myslíš, že se dá lehko bez agentury sehnat tam práce a nebo nějak přes net předem domluvit??Děkuju, snad moc neotravuju, ale chci se dozvědět, co nejvíce. Ahoj Adela
Ahoj, chci se jen zeptat ze zvedavosti v jakem hotelu si byl ubytovany. Pracovala jsem na Rhodose a zrovna v kolymbii. Ten ostrov jsem si zamilovala..a od te doby jsem tam kazde leto...uz jsem tam byla celkem 4 x, chtela jsem se zeptat, jestli si navstivil Symi, nebo Thasos, chtela bych se podivat nekam jinam....ahoj A