Blesk.cz

|
Dobrej, je to tu trochu starší recenze, ale koukám že jste měli jet na Zakynthos studia Lukas. Jestli by bylo možné napsat nějaké dojmy a rady. Chystáme se tam letos. Díky
Jé ahoj, to je supr, já právě měla majinko obavy, že to do Tsilivi bude daleko, ale když jste to zvládali i s malým dítětem tak to bude ok Taky mě dost vyděsili recenze a diskuze o CK AEOLUS, se kterou právě také jedeme - neměli jste s nimi žádné problémy? Jsou nějaká místa, restaurace, výlety nebo tak co by jsi nám doporuřil/a???? Fotky přivítám
Díky moc.
Ahoj, ve studiích Lucas jsme byli před dvěma lety to tam ještě nebyl bazén, jinak studia jsou malinká, ale útulná, čistá a majitelé příjemní, úklid 2 x týdně. Pláž hned před studiem- bez přecházení silnice, každý večer pěšky jsme chodili do Tsilivi pokud jsme chtěli rušnější zábavu, krásně se to dalo zvládnout, chodili jsme s malým dítětem. Vedle je hotel a nad ním přímo autobusová zastávka do hlavního města. Byly jsme moc spokojeni, jeli jsme s cestovkou AEOLUS. Pokud budeš chtít nějaké foto pošlu.
Letíme Z Brna...
A jak tam jedes?
ahoj jo díky, ty jsme myslím už četla od těch Slovenek, že... ty si to chválili mno
Ahojky, dve recenze najds na strankach NetTravel.cz
Ahojky všem... Tak už máme sehnanou dovolenou - díky bohu 8-O Jedeme do Tsilivi do studií Lukas. Termín - 10.9.-20.9.2008 Můžete mi někdo říct něco o těchto studiích? a o Tragaki, třeba nějaké tipy atd..? Díky moc